Wat gebeurt er met mijn Premium-toegang als ik overstap?
Premium-toegang betekent niet dat je op het oude platform moet blijven.
Als je overstapt naar het nieuwe platform, gaat je Premium-toegang gewoon met je mee. Zo kun je ook daar gebruik blijven maken van de bijbehorende voordelen. Je hoeft alleen met hetzelfde e-mailadres in te loggen op het nieuwe platform en de nieuwe onderdelen van je profiel in te vullen. Daarna kun je aan de slag!
Hoe zet ik mijn profiel over naar het nieuwe platform?
Geen zorgen, je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen.
- Log in op het nieuwe platform met hetzelfde e-mailadres dat je voor je huidige AuPairWorld-profiel gebruikt.
- Kies welke teksten en foto's uit je huidige profiel je naar het nieuwe platform wilt overzetten.
- Volg de aangegeven stappen om je profiel te controleren en ontbrekende gegevens aan te vullen.
Belangrijk: je huidige berichten en contacten, evenals de profielen waarmee je al contact hebt gelegd, worden niet overgezet. Deze blijven beschikbaar in je oude AuPairWorld-profiel.