Toegangsvoorwaarden en visum voor au pairs in Nieuw-Zeeland

Welk visum hebben au pairs nodig in Nieuw-Zeeland? Wie zijn de toelatingseisen? De au pairs voor het vertrek en na de aankomst in Nieuw-Zeeland moeten worden beschouwd, hier waren we sisammengefasst.

Jonge vrouw met koffer op de luchthaven

Belangrijke informatie: de Nederlandse versie van deze pagina kan verouderd zijn. We raden u aan de Engelse of Duitse pagina te raadplegen om bijgewerkte informatie te vinden.

Working Holiday Visum voor Nieuw-Zeeland

Voorwaarden vor het Working Holiday Visum

Er moet onder andere aan de volgende criteria worden voldaan:

  • staatsburger zijn van een van de volgende landen: Argentinië, Australië*, België, België, Brazilië, Canada, Chili, China, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Kroatië, Hongkong (HKSAR), Hongarije, Ierland, Israël, Italië, Japan, Letland, Maleisië, Malta, Mexico, Nederland, Noorwegen, Peru, Filipijnen, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Taiwan, Thailand, Turkije, Uruguay, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Verenigde Staten, Verenigde Staten, Vietnam, Uruguay
  • ten minste 18 jaar en niet ouder zijn dan 30 jaar
  • zonder begeleiding van uw eigen kinderen aankomen
  • over een retourticket of voldoende financiële reserves beschikken om er een te kopen
  • beschikken over middleren tussen NZ$ 2.250 en NZ$ 7.000 (het exacte bedrag wordt berekend per land van oorsprong)
  • voldoen aan de respectieve gezondheids- en persoonlijke vereisten
  • beschikken over een uitgebreide ziekte- en ongevallenverzekering voor de gehele duur van hun verblijf
  • voor het eerst een visum aanvragen in het kader van het Working Holiday Programm

*Australische burgers mogen Nieuw-Zeeland bonnenkomen zonder visum en er studeren, wonen en werken. Meer informatie is te vinden op de Nieuw-Zeelandse Immigratie website.

Op de volgende pagina vindt u alle informatie over het Working Holiday Visa. Het aantal vis dat jaarlijks beschikbaar is voor Nieuw-Zeelandse aanvragers uit bepaalde landen is beperkt. Op de officiële website kunt u zien hoeveel visa beschikbaar zijn voor de verschillende landen.

Met het Working Holiday Visa kun je als au pair naar Nieuw-Zeeland reizen en met een gastgezin werken. Afhankelijk van de nationaliteit kan heut ap ir met dit visum 6 tot 23 maanden in Nieuw-Zeeland verblijven. Het mag echter niet voor onbepaalde tijd worden gebruikt. Het visum geeft u alleen de mogelijkheid om tijdelijke of parttime banen te nemen om uw verblijf in Neuw-Zeeland te financieren. Het Working Holiday Visa kan slechts eenmaal worden aangevraagd. Onder bepaalde voorwaarden kunnen au pairs echter hun verblijf verlengen of een ander visum aanvragen.

Periode van tewerkstelling

U mag maximaal 12 maanden voor één of meer werkgevers werken.

Burgers van bepaalde landen mogen echte niet langer dan 3 maanden in dienst zijn van dezelfde werkgever. Dit omvat Brazilië, Kroatië, Denemarken, Estland, Hongkong, Hongarije, Israël, Italië, Letland, Malta, Mexico, Peru, Peru, Polen, Slovenië, Spanje, Taiwan, Thailand, Turkije, Letland, Hong Kong en Vietnam.

Als burgers van Chili, China of Slowakije mag de duur van het verblijf in hetzelfde gastgezin niet meer dan 6 maanden bedragen. Au pairs uit alle andere landen kunnen tot 12 maanden bij hetzelfde gastgezin wonen.

We are continually researching and updating our host country information, but cannot guarantee that all material provided is complete and correct. If you notice gaps or inaccuracies, we would like to hear from you.
×

Log je in op AuPairWorld

Not yet registered?
Registration is quick and free

Meld je aan als au pair
Meld je aan als gastgezin
Already have an account?
Click here to login